A legjobb szempillaspirálok

Szempillaspirál…A smink koronájaként is emlegethetnénk. Napjainkban egyre többféle szempillaspirál közül választhatunk: dúsító, hosszabbító, erősítő és 3 az 1-ben. Akinek kicsi szempillái vannak, hosszabbító, akinek hosszú szempillái vannak, annak a dúsító spirál a megoldás. A legszebb szemeket viszont azokkal a szempillaspirálokkal érhetjük el, amelyek mindenre képesek, tehát extra dúsításra és hosszításra. Az alábbi spirálok a legjobbak!

Rimmel Glam’Eyes szempillaspirál

Kate Moss. Mond ez a név neked valamit? A gyönyörű modell reklámozza a Rimmel szuperjó termékét a Glam’Eyes szempillaspirált. Volumflex keféjének segítségével jól tudsz vele dolgozni. Összetevőinek köszönhetően pilláid 10-szer dúsabbnak és 80%-kal hosszabbnak tűnik. Fekete, vízálló fekete és éjfekete színekben kapható. Érzékenyszeműek és kontaktlencsét viselők is használhatják, hiszen szemészetileg tesztelt. Feltűnő fekete és rózsaszín csomagolása egyszerűen tökéletes.

Max Factor False Lash Effect

A Max Factor legújabb és legjobb terméke. Hatása olyan, mintha műszempillát viselnél. A speciális szilikonkefe drámai tekintetet varázsol neked. A szempilláid nem ragadnak tőle össze, mint a legtöbb spiráltól és extra dús lesz. A csomagolása a fekete és a csillogó ezüst színekből áll, amely már önmagában a megvásárlására késztet minket.

Max Factor Masterpiece

A Max Factor másik legjobb terméke. A sörték rugalmasságának köszönhetően könnyen használható. A pillák nem ragadnak össze, extra dús hatást érhetsz el vele. Nagyon tartós, akár egész nap kitart. Végeredmény: 5-ször feltűnőbb tekintet. A feltűnő arany színű csomagolása elvarázsoló.

Max Factor Masterpiece Beyond Length

Egyedülálló, kétfázisú szempillaspirál. A sötét alaprétege káprázatosan meghosszabbítja a pillákat, a színes fedőrétege pedig csodás tekintetet varázsol. Nem ragadnak össze tőle a pillák és egész nap tart. Már Görög Zita Modelliskolájában is kipróbálták. A fekete-arany csomagolás felhívja magára a figyelmet.


K. Adrienn
http://arcápolás.repeta.hu