Ajakrúzsok a Maybelline New York-tól

A Maybelline New York termékei közül a rúzsok a legközkedveltebbek. Kiváló minőségűek és csodálatos színt eredményeznek az ajkakon.

Maybelline Watershine Elixír ajakrúzs

Már a csomagolása megvásárlásra csábít. A folyékony ajakrúzs összetételében kristály-polimer, aqua-botanicals és E-vitamin található, amely hihetetlenül csillogóvá teszi az ajkakat. 14 színárnyalatban kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb színt. Az rúzson lévő applikátor segítségével pedig egyenletesen vihetjük fel ajkainkra.

Maybelline Hydra Extreme Collagene ajakrúzs

Egyszerű, de elragadó a csomagolása. Krémes állagú, így könnyen felvihető az ajkakra. Ajakápoló balzsamot, vitaminokat és jojobát tartalmaz. 8 órán át hidratálja az ajkakat. Barna, természetes, rózsaszín, illetve vörös színárnyalatokban kapható.
Barna: 6 árnyalat
Természetes: 5 árnyalat
Rózsaszín: 7 árnyalat
Vörös: 3 árnyalat

Maybelline Watershine és Watershine Diamonds ajakrúzs

Gyönyörű és „csajos” a csomagolása. Az ajakrúzsban található „Diamonds Reflect” összetételnek köszönhetően az ajak gyémántos csillogásúak lesznek. Egyáltalán nem ragad. Hidratál. 12 nagyon szép árnyalatban kapható.

Maybelline Hydra Extreme Naked Beige ajakrúzs

A legújabb Maybelline ajakrúzs. UV-szűrőt tartalmaz, amely főleg a nagy nyári melegekben nagyon fontos az ajkak védelmében. Természetes hatást kelt. Nem túl feltűnő, inkább gyöngyházfényű színt eredményez. Nem ragad, véd és hidratál. 5 árnyalatban kapható.


K. Adrienn
http://arcápolás.repeta.hu