A 3 legjobb arckrém

Arcbőrünk védelme és ápolása nagyon fontos. A Nap egyre fokozódó UV-B-sugárzása, a szennyezett levegő, mind-mind nagy hatással vannak arcbőrünkre. A napjainkban divatossá vált szolárium UV-A-sugárzása is jelentősen károsítja bőrünket. Védjük és ápoljuk rendszeres arcbőrünket! Sajnos sokan nem is tudjuk, milyen arckrém lenne a legmegfelelőbb arcbőrünknek. A Nivea termékei közül találtam pár kiváló minőségű és valóban hatékony arckrémet.

Oxygen Power élénkítő nappali arckrém

Már a neve is sok mindent elárul: oxigén. A Nivea új arckrémje egész napra biztosítja a bőr oxigénellátását és hidratálását. Felgyorsítja az új és egészséges bőrsejtek képződését. Sőt még 8-as UV-szűrőt és anti-oxidánsokat is tartalmaz, így nem csak véd és hidratál, de az öregedés jeleit is halványítja. Használd minden egyes nap az alaposan megtisztított arcbőrödön!

Garnier Total fresh intenzív hidratáló krém normál és vegyes bőrre

A Garnier egyik legjobb arcápolója. 24 órás védelmet nyújt arcbőrödnek. Titka a szőlőkivonatban, az E,- és B5-vitaminban rejlik. Egyáltalán nem zsíros, így könnyen beszívódik a bőrödbe. Egyszerűen tökéletes!

Vichy Liftaktiv Pro arckrém (40-50 év közöttieknek)

A 40-es éveikben járó nők egyik legjobb és legközkedveltebb terméke. Rostképző hatásával feszessé teszi arcbőrödet. A legmélyebb ráncokat is feltölti. Reggeli és esti használatra is egyaránt alkalmazható. Illatanyagot tartalmaz.

Ezen három terméken kívül még sok kiváló arckrém található a boltok polcain, de „kutatásaim” eredményeként ezek a legjobb krémek.

A szépséged része az arcod, vigyázz rá és ápold rendszeresen!


K. Adrienn
http://arcápolás.repeta.hu