Christina Aguilera sminkje

Christina Aguilera 1980. december 18-án született New York-ban. A gyönyörű Christina amerikai énekes és dalszövegíró egyben. Alig múlt 18, amikor már a fél világot bejárta. Legismertebb albumai: Christina Aguilera, Just be Free, Stripped, Keeps Gettin’ Better – A Decate of Hits, Beautiful, Candyman stb.
Cristina Aguilera-t már sok stílusban láthattuk. Volt már barna, fekete hajú, szolidabb sminkkel, és volt már jégszőke erős sminkkel. Egy biztos, a külseje és sminkje nem hétköznapi. Ha szereted az énekeső stílusát vagy szeretnéd kipróbálni, hogyan is áll neked a sminkje, akkor ezt most megteheted.
  • Első lépésként tisztítsd meg az arcbőrödet a szennyeződésektől arctejjel, majd frissítsd fel tonikkal!
  • Az alapozás következik. Az énekesnőnek szép, napbarnított bőre van. Ha neked is ilyen, akkor még egyszerűbben tudod elkészíteni Christina sminkjét. Az alapozó mindig a bőröd színével megegyező árnyalatú legyen! Sokan pont a nem jól megválasztott alapozó miatt készítenek kevésbé jó sminket. A legkönnyebben a folyékony állagú alapozókkal dolgozhatsz, amelyet ecsettel vihetsz fel a legegyszerűbben. Ha nincs ecseted, akkor az ujjaiddal vidd fel! Mindenhová kerüljön az alapozóból, a nyakadra és ha kell, a dekoltázsodra is!
  • A por állagú púder itt nem kötelező, de ha sokáig szeretnéd magadon a sminket, akkor fixáld le egy kevéssel!
  • Christina kék szemeit általában kékkel vagy szürkével emeli ki. Használd Te is ezeket a színeket! A szemhéjadat legelőször alapozózd le, vagy vigyél fel rá kevés korrektort! A szemhéjad belső részére világos színű (például fehér vagy gyöngyház) szemhéjpúder vigyél fel! Ezzel nagyíthatod a szemeidet és kedvesebb lesz a tekinteted. A szemhéjad többi részére kék tónusú szemhéjpúdert vigyél fel, majd dolgozd el úgy, hogy ne legyen kontraszt a világos és a kék szín között! És hogy egy kicsit erősítsük a szem sminkjét, vegyél elő szürke vagy fekete szemhéjpúdert! Kevés mennyiséget ecsettel vigyél fel belőle a szemed sarkába és egy keveset a külső szemhéjadra! Dolgozd el, hogy ne legyen kontrasztos a többi színnel!
  • Az alsó szempilláid tövébe húzz kék vagy fekete szemceruzával egy vonalat, amit satírozz el utána! Akár a két színt is összekeverheted (a kék és a fekete szemceruzát)!
  • A szempilláidat fekete volumennövelő szempillaspirállal fesd ki!
  • Ennél a sminknél a szemöldöködet ne emeld ki túlságosan, jobb, ha csak átfésülöd és kész!
  • A pirosítóból is ajánlatos keveset használni. Pink árnyalatú pirosítóból egy kevés mennyiséget vigyél fel az arcod „almácskáira”!
  • Christina Aguilera sminkjét az ajkak kiemelésével fejezzük be! Az énekesnő nagyon szereti tűzvörös rúzzsal kiemelni az ajkait. A kékes, feketés szemsminkhez a sötét, vöröses árnyalatok illenek igazán. Az ajkak kiemelése előtt kend be az ajkaidat kevés alapozóval vagy korrektorral, így tartósabb lesz a szájsmink! Tűzvörös rúzzsal fesd ki az ajkaidat!
Christina Aguilera sminkje eleganciát és nőiességet sugall. Ha szőke a hajad, kék a szemed és kissé barnás a bőrtónusod, a legjobban fog állni. Estélyre vagy bulira kiváló választás!