Eva Longoria sminkje

Ki ne ismerné a gyönyörű színésznőt, Eva Longoriát? Gesztenyebarna haja, kreol bőre és csillogó szemei mindenkit elkápráztat! Bárhol megjelenik, a sminkje tökéletes! Ha szeretnéd elkészíteni Eva sminkjét, az alábbi sorok elárulják neked!
Mielőtt hozzákezdesz a sminkhez, tisztítsd meg és krémmel hidratáld arcbőröd!

Szép barna bőrét, könnyű alapozóval emeli ki. Használj krémes, hidratáló, vitaminos alapozót! A lehető legvékonyabb rétegben vidd fel arcodra és ne hagyd ki a füledet és a nyakadat!

Ha karikás a szemed, az alapozó felvitele előtt használj jó minőségű korrektort! Eva mélybarna szemeihez minden szín jól áll.

Legtöbbször barnás, aranyló sminkben láthatjuk. Vigyél fel a szemhéjadra meleg színű, például barna vagy aranybarna szemhéjpúdert!

Sötétbarna vagy fekete szemceruzával húzd ki alul a pilláid! Ha extrémebb sminket szeretnél, a felső szemhéjadnál húzz egy vékony vonalat!

A színésznő szempilláit extra dúsra festi. Ha ilyen igéző szemeket szeretnél, próbáld ki az Eva Longoria által reklámozott szempillaspirált, a L’Oreál Extra-Collage dúsító szempillaspirált! Tekinteted csodás lesz tőle.

Ennél a sminknél nélkülözhetetlen a pirosító használata! Meleg árnyalatú pirosítót kicsiny mennyiségben vigyél fel az arcod almácskáira!

Végül ajkaidra színtelen, csillogó szájfényt vigyél fel!


K. Adrienn
http://arcápolás.repeta.hu