Férfiak és az arcápolás

A férfiak és a nők arcbőre sokban különbözik. A férfiaké sokkal vastagabb és ellenállóbb, mint a nőké. Ennek az oka, hogy több a hámsejtsorok száma, vastagabb a szaruréteg, illetve a bőr több pigmentanyagot tartalmaz. Mindezek ellenére, az ő arcuk is igényel némi ápolást.

Íme néhány nagyszerű férfi kozmetikum

Borotválkozás utáni balzsam

A borotválkozás után nem árt egy kis bőrpuhító balzsam. A MATIS termékei közül a Réponse Homme balzsam remek választás erre a célra. Minden bőrtípusra használható. Egyáltalán nem zsíros és alkoholmentes. Bőrnyugtató hatású. Kellemes illatú ás állagú.

Fáradtságmentesítő energizáló krém

A sok munka, a stressz, a fáradtság mind meglátszik az arcbőrön is. Mattá, fénytelenné válik az arcbőr, a szemek alatt pedig megjelennek a karikák. A MATIS fáradtságmentesítő energizáló krémje minden bőrtípusú férfinak megfelelő. 24 órán keresztül hidratál. Erősíti a bőr energia szintjét, eltünteti a fáradtság jeleit. Erősen nyugtató hatású. Szép arcbőrt eredményez.

Szemápoló gél

A szemkörnyék ápolása nem csak a nőknek fontos, hanem a férfiaknak. A MATIS terméke a szemápoló gél. Nyugtatja a szemkörnyéket. Igazi fegyver a karikák, táskák ellen. Rendszeres használatával a szem kipihentnek, üdének látszik.


K. Adrienn
http://arcápolás.repeta.hu