Ha az anyóssal találkozunk…

Életed szerelmének édesanyjával készülsz találkozni? Azon izgulsz, vajon tetszik-e neki a stílusod, a külsőd? Hát igen… nem könnyű jó benyomást kelteni egy „anyósjelöltben”. Persze nem minden férfi anyukája szemléli meg külsőd minden apró részletét, hogy utána véleményt alkothasson, de valljuk be, azért minden fiú édesanyja szereti jól „megvizsgálni” gyermeke választottját. Ha a pasid anyukájával készülsz találkozni, ügyelj arra, hogy mindenben maradj természetes! Mind az öltözékedben, mind a sminkedben! Ha szereted az erős sminket, jobb, ha arra az egy napra „lightosra” készíted a sminked!

Íme egy ötlet, az úgynevezett „anyósomhoz megyek sminkhez”:

  1. Egy gyors arctisztítással kezd el a sminkelést!
  2. Ennél a sminknél elég, ha egy egyszerű színezett hidratálókrémmel kened be az arcbőrödet! Ilyet a Nivea termékei között találhatsz!
  3. Ha viszont alapozó párti vagy, és nem szeretnél lemondani róla, akkor nagyon vékony rétegben vidd fel az arcbőrödre, a nyakadra, és ha mélyen kivágott ruhát veszel fel, akkor a dekoltázsodra is! Bár az anyóslátogatásnál inkább kerül a kivágott, keveset takaró ruhákat!
  4. Az arcod almácskáira vigyél fel kevéske rózsaszín pirosítót! A rózsaszín üde, fiatalos arcot varázsol neked, illetve bájosságot, kedvességet ad a tekintetednek! Ez jó benyomást kelthet a párod édesanyjának!
  5. A szemeid kiemelésénél szintén a minimális mennyiségű festéket használj! Egy kevéske rózsaszínes szemhéjpúder nagyon jó választás! Ha viszont inkább a fekete színt szoktad használni, akkor húzz a felső szemhéjadra egy szép, íves tusvonalat, vagy egyszerűen húzd ki vékonyan a szemeidet szemceruzával!
  6. A szempillaspirálból is keveset használj, hogy ne legyen túl feltűnő!
  7. Végül az ajkaidra vigyél fel színtelen szájfényt!
  8. Ha eljön a nagy találkozás napja, próbálj ehhez a sminkhez szolid ruhát, és egyszerű frizurát választani! Mosolyogj sokat, legyél kedves, szépen, határozottan beszélj, legyél kicsit visszafogottabb, szerényebb! Egy édesanya sokkal hamarabb megkedveli az egyszerű lányokat, mint a nagyhangú, feltűnő öltözködésű, merész stílusú lányokat! Így tuti nyerő leszel a jövendőbeli anyósodnál!