Igéző szemek, avagy hogyan varázsolj magadnak nagyobb szemeket?

Minden nő vágya a hatalmas, csillogó szempár. A férfiak nagy százaléka egy hölgyön először a szemeit nézi meg. Sokszor hallhatjuk a férfiak szájából: „Megbabonáztál a szemeiddel.” Sokan vágyunk óriási, csillag szemekre, ám ez nem mindenkinek adatott meg.

Íme pár bevált és tuti trükk, hogy Te is csodálatosan szép, nagy szemeket varázsolj magadnak:

  • Amikor a szemeidet kezded festeni, ne feledkezz el a korrektor használatától! A korrektor ugyanis alapozóként szolgál, így szebb és tartósabb lesz a sminked.
  • Ha készen vagy az alapozással, vedd gyorsan elő a szemhéjfestékeidet! Mivel a szem „nagyításáról” van szó, mindenféleképpen világos színt válassz! Világos rózsaszín, fehér, zöld vagy lila, válassz kedved szerint vagy a ruhád színéhez is hasonlíthat, így gyönyörű lesz az összhatás!
  • Ha hangsúlyosabb szemeket szeretnél, elő a szemceruzát! Hegyezd ki mielőtt használod, mert jobban tudsz vele dolgozni, sőt higiénikusabb is! Ha barna vagy sötét a szemed fekete szemceruzát, ha viszont világos színű a szemed sötétbarna szemceruzát használj! Húzd ki alul a szempilláidnál a szemeid!
  • Bevált trükk, hogy ha a szemed külső sarkába világos vagy fehér szemhéjfestékből egy kicsi pontot festesz, ezzel tágabbnak tűnik majd a tekinteted.
  • Jöhet a szempillaspirál. Lehetőleg olyat válassz, amelyik dúsít és hosszít is egyben! A spirálozást mindig a szempilla tövétől kezd, így szebb hatást érsz el!
  • Ha még drámaibb hatást akarsz, remek választás a műszempilla. A drogériákban, parfümériákban sokféle műszempilla közül választhatsz, amelyeket nagyon egyszerű felragasztani.
Ennyire egyszerű az egész!
Gyönyörű, nagy szemeket kívánok!


K. Adrienn
http://arcápolás.repeta.hu