Nicole Kidman

Nicole Kidman 1967. június 20-án született Honoluluban. Mai napig sikeres modell és színésznő. Legelőször 1983-ban jelent meg a filmvásznon. Ekkor ő még csak tizenöt éves volt. Az igazi sikereket viszont a Vietnam című sorozat hozta meg neki. Ezek után még rengeteg filmben szerepelt, mint például az Árnyéktánc, a Smaragdváros, a Halálos nyugalom, a Túl az Óperencián, a Ragyogj! , az Átkozott boszorkák, a Pánikszoba, A stepfordi feleségek vagy a Az arany iránytű.
Az Oscar-díjas ausztrál színésznő nem mindennapi külsejéről, szépségéről is híres. Vörös haja, kék szemei és hófehér bőre és kisugárzása teszi őt oly különlegessé. Amikor megjelenik valamilyen rendezvényen, a sminkje mindig visszafogott és egyszerű. Ha a te színeid is hasonlóak Nicole Kidman színésznőjéhez, akkor egészen könnyen elkészítheted a sminkjét. És hogyan? Ha elolvasod az alábbiakat, gyorsan megtudhatod!

A vörös hajúaknak általában nagyon világos, kissé szeplős arcbőrük van. Ha szereted az alapozót, akkor mindig jó minőségűt és porcelánhatásút használj! Ha nem igazán rajongsz értük, akkor létezik színezett hidratáló arckrém is, amely amellett hogy hidratálja az arcbőrt, egyenletessé is varázsolja azt. Nicole Kidman a szemeit nem szokta túl erősre festeni. Egy kis barnás vagy bézs színű szemhéjpúder, vékony szemkontúr és kevéske fekete vagy barna szempillaspirál és készen is van. Ha viszont te az erősebb szemsminket kedveled, akkor a kék szemhez illő színekkel és fekete szemceruzával jobban kiemelheted a szemeidet. A kék szemhez illő szín például a világosszürke, a tengerkék, a barna árnyalatai, a levendula, a lila, a fekete stb. Nicole szemöldöke sem túl feltűnő, sötét színű. Ha elégedetlen vagy a szemöldököd színével, sűrűsségével húzd át világosbarna szemceruzával vagy szemhéjpúderrel! Ezzel is nagyon jól kiemelheted a szemeidet, a tekinteted! Ahhoz, hogy arcod olyan üde és friss hatású legyen, mint a színésznőé, akkor barack árnyalatú pirosítóból vigyél fel egy leheletnyit az orcáidra! Ennél a sminknél egyébként, mindig törekedni kell a kevesebbre. Minden smink termékből keveset használj, mert a cél az, hogy természetesnek hasson a sminked! A legutolsó lépés a sminknél, az ajkak kifestése. Nicole Kidman –t sokszor láthatjuk vörös rúzzsal vagy egészen világos barnás rúzzsal, szájfénnyel. Akár rúzst, akár egyszerű szájfény használsz, itt is törekedj a természetességre! Ha egy kevéske alapozót vagy korrektor viszel fel az ajkaidra, akkor sokkal tartósabb lesz a rúzs vagy a szájfény.

Az alábbi videó segítségével még könnyebben elkészítheted Nicole Kidman sminkjét (sajnos nem magyar, de a lényeg látható):

Get the Flash Player to see this player.