Ránctalanítás természetesen

Ráncok ... Minden nő rémálma. Mindannyiunk szeretne megszabadulni az arcunkat csúfító barázdáktól. Ránctalanító krémeket vásárolunk és plasztikai sebészhez járkálunk, ezért jól a zsebünkbe kell nyúlnunk. Pedig létezik olcsóbb és ugyanolyan jó megoldás a ráncok halványítására, eltüntetésére. A megoldás a természetben rejlik. Rengeteg növény és gyümölcs tartalmaz olyan anyagokat, amelyek segítenek nekünk az öregedés jeleinek megszüntetésében.
Banán. Gondolnád, hogy ez a nagyon finom gyümölcs nem csak a gyomrunkba való, hanem az arcunkra is? Törj össze egy fél banánt, majd keverj hozzá egy kevéske mézet! Ha összekeverted, vidd fel az arcodra és hagyd rajta 30 percig! Az idő leteltével mosd le az arcodról! A bőröd nagyon puha és bársonyos lesz!

Hűsít, piros, édes és olyan mint egy labda. Mi az? Dinnye. Vegyél egy szép, érett dinnyét! Turmixold össze (mag nélkül) és adj hozzá annyi tejszínt, hogy krémes állagú legyen! Vidd fel az arcodra és hagyd rajta legalább fél óráig, majd mosd le! Nagyon finom és sima lesz a bőröd tőle!

A finom és édes alma is jó ránctalanító. Reszelj le egy fél almát, majd adj hozzá kevés tejszínt, hogy krémes állagú legyen! Hagyd az arcodon egy órát, majd mosd le alaposan! Bőröd bársonyos és gyönyörű lesz!

A saláta nagyon egészséges és minden ételhez remekül passzol. Tudtad, hogy az arcápolásnál is kiváló hatású? Pár salátalevelet turmixolj össze egy darab tojás sárgájával, valamint kevés tejszínnel! Ha készen vagy, mehet is az arcodra! Hagyd rajta, míg rá nem szárad, majd langyos vízzel mosd le! Arcod sima és ráncmentes lesz!


K: Adrienn
http://arcápolás.repeta.hu