Salma Hayek sminkje

Salma Hayek 1966. szeptember 2-án született Mexikóban. A gyönyörű mexikói származású, amerikai színésznő első szerepét az Aladdin és a csodalámpa című színházi komédiában kapta. Később egy televíziórendező fedezte fel, amikor szerepet kapott az Egy hajnal cimű teleregényben. Ezután több filmben is szerepet kapott, amik híressé tették. Filmek,a melyekben szerepelt: Rémségek cirkusza, Las Bandidas, Szálló, Traffic, Szakíts, ha bírsz, a Notre-Dame-i toronyőr, Alkonyattól pirkadatig, Desperado, Mi vida loca stb.
Salma Hayek sok nő példaképe szépsége és tehetsége miatt is. Egyszerűséget és természetességet sugall, mind stílusában, mind sminkjében. Ha te is hasonló karakterű, színvilágú vagy, mint Salma, akkor a sminkje biztosan nagyon jól áll majd neked!

Na de hogyan is készítheted el a sminkjét?

Íme:

  1. Tisztítsd meg az arcbőrödet, majd kend be kevés hidratáló arckrémmel!
  2. Salma-nak szép, kreol és egyenletes arcbőre van. Ha neked is ilyen, elég csupán színezett hidratáló arckrémet használnod alapozó helyett. Ha viszont nem egyenletes, akkor könnyű, folyékony alapozó válassz!
  3. Az alapozó a bőröd színével megegyező árnyalatú legyen!
  4. Az alapozót mindig jól dolgozd el, és a nyakadra is kerüljön, illetve a dekoltázsodra, ha mélyen dekoltált ruhát veszel fel!
  5. Salma-nak érdekes, de nagyon szép szeme van. A barna melegséget, kedvességet sugall. A barna szemszínhez nagyon illenek az arany, barna színárnyalatok. A színésznő is ezért használ a szemhéjra barnás szemhéjpúdert. Ha neked is barna a szemed, akkor barna szemhéjpúderrel fesd ki a szemhéjadat!
  6. Sötétbarna szemceruzával húzz egy vékony vonalat az alsó szempilláid tövébe! A barna kiemeli a szemeket és lágyítja a tekintetet!
  7. A színésznő a szemeit nem szokta túl erősre festeni, ezért a kontúrvonal megrajzolás után nem kell mást tenned, mint dúsító, hosszabbító szempillaspirállal átfesteni a szempilláidat!
  8. Az arcod almácskáira nagyon kevés, leheletnyi barackos árnyalatú pirosítót vigyél fel!
  9. Az ajkaidat világos, természetes színű rúzzsal emeld ki!
Ha Salma Hayek sminkjét választod, törekedj mindig a természetességre!