Sminkcuccok

Arclemosó tej

A szép, üde bőr feltétele a tisztaság. Arcunk tisztítására a legkímélőbb és legjobb az arclemosó tej. Nagyon közkedvelt a Garnier Essentials Kímélő arclemosó tej. Mikroolaj és rózsaeszencia tartalma révén nagyon kíméletesen távolítja el az arcunkon lévő szennyeződéseket és a sminket. Masszírozd bele a bőrödbe, majd vattakorong segítségével tisztítsd le. Arcra és szemre is használható.

Korrektor

A szép és tökéletes smink nélkülözhetetlen eszköze a korrektor. El lehet tüntetni vele a szem alatti karikákat, bőrhibákat és a pattanásokat is. Nagyszerű korrektor Maybelline New York új terméke: Pure korrektor. Könnyű krémes állagó, nem tömíti el a pórusokat, nem ül meg a ráncocskákban.

Alapozó

Akiknek nem tökéletes az arcbőrük, ajánlatos alapozót használnia. Persze nem mindegy milyet. Ha most szeretnél alapozót venni, válaszd a Maybelline New York legújabb alapozóját az Új Dream Liquid Mousse-t, nem fogsz benne csalódni! Folyékony hab állagú, olajmentes, illatanyagmentes. Nagyon könnyű, érzékenybőrűek is használhatják és nem tömíti el a pórusokat.

Szempillaspirál

A táskádból sosem hiányozhat egy szuper szempillaspirál. A Maybelline New York Új Colossal Volum’Express szempillaspirállal akár 15x dúsabbak lesznek a pilláid. Kollagénben és dúsító hatóanyagokban gazdag. Szabadalmaztatott Colossal mega-keféjével pedig könnyen átfésülhetjük szempilláinkat. Fekete színben kapható.

Szájfény

Ajakinkat ápolja és természetes hatást kelt egy jó minőségű szájfény. A Maybelline New York Shiny-Licious Lip Gloss gyönyörű színekben kapható és ajkaidat teltebbé, csillogóvá varázsolja.


K. Adrienn
http://arcápolás.repeta.hu